Ole hyvä, päivitä selaimesi jatkaaksesi Jasminin Mallikeskuksen käyttämistä.

 
Welcome to our Privacy Policy! Last modified: April 24, 2018

Jasmin on aikuisviihdesivusto, joka tarjoaa live kamera esiintymisiä ja muita liittyviä aikuispalveluja.

When you decide to register on Jasmin directly as a Model, under a Studio, or as a Studio, and provide live cam performances and other services (hereinafter, the “Services”, as defined in details in the Services Agreement we have with you, and available here), we will collect some of your personal information. Because we want you to use our site in a peaceful and trustworthy way, please be assured that we are fully dedicated to the protection of the information we get from you.

Koska yksityisyytesi on niin tärkeä meille, haluamme tarjota teille tämän Tietosuojakäytännen, selittäen miten me keräämme ja jakaamme sinun henkilökohtaisia tietoja, että voit tehdä ilmoitettuja valintoja tietojesi käytännöstä.

Ole hyvä ja lue tämä Tietosuojakäytäntö huolellisesti, olemme yrittäneet kirjoittaa sen tavalla, joka on ilman pitkiä, tylsiä lauseita ja oikeudellisia termejä. Voit ottaa meihin yhteyttä jos sinulla on kysymyksiä meidän tietosuojamenetelmistä tai mitä teemme sinun henkilökohtaisten tietojen kanssa ja olemme iloisia tarjoamaan sinulle kaiken tarvitsevan avun.

1. KUKA PÄÄTTÄÄ "MITEN" JA "MIKSI" SINUN HENKILÖKOHTAISIA TIETOJASI PROSESSOIDAAN?

Yritys, joka päättää miten ja miksi henkilötietojasi käsitellään ja jota kutsutaan "Datavalvojaksi", on:

Duodecad IT Services Luxembourg S.à r.l., yksityinen osakeyhtiö (“société à responsabilité limitée”) organisoitu ja olemassa Luxemburgin lainsäädännön mukaisesti, Rekisteröity Luxemburgin Kaupparekisterissä numeron B171.358 alla, jonka rekisteröity toimisto on Avenue John F. Kennedy, 1855 Luxembourg, Grand Duchy of Luxembourg.

2. Mitkä Yksityiset Tiedot Prosessoimme?

We provide two possibilities to create (an) account(s) on our site:

  • Yksittäinen tili: voit rekisteröityä suoraan ja yksilöllisesti Mallina;
  • Studiotili: voit luoda Studiotilin mukaanlukien useita Mallien tilejä. Jos olet tilin luoja, ja siksi nimetty "Studio", voit olla joko (i) itse Malli valmis tarjoamaan palveluja meidän verkkosivustossamme ja avata Mallitilin sinun Studiotilin alla, (ii) tai henkilö (luonnollinen tai oikeudellinen) joka on tehnyt sopimuksia Mallien kanssa ja avannut studion jotta he voivat tarjota palvelujaan.

Tämä Tietosuojakäytäntö koskee sinua, olitpa sitten Malli joka rekisteröityy erikseen tai Studion alla, tai jos olet Studio.

Keräämme, käytämme, siirrämme, ja tallennamme erityyppisiä sinun henkilökohtaisia tietoja sinun rekisteröinnin ja aikuisviihdepalvelujen tai muiden palvelujen tarjoamisen seurauksena meidän verrkosivustollamme.

Yksityiset tietosi jotka keräämme sisältää seuraavien tietojen kategoriat:

2.1. Yksityiset tiedot jotka annat meille

If you create your Model account yourself, you will directly provide us with this information. If the Studio creates your Model account, then the Studio will provide us with some or all of the information below.

Kun luot Mallitilin meidän sivustollamme ja täytät profiilisi

Kun luot Mallitilin meidän verkkosivustollamme, vaadimme tärkeitä tietoja sinusta:

  • Sähköpostisi;
  • salasanasi;
  • kategoria (esimerkiksi, kuuma flirtti kategoria, alaston kategoria, jne...) ja ominaisuudet (esimerkiksi, poika, tyttö, homo, fetissi nainen, trans-sukupuolinen, jne...) jonka alla toivot tarjota palveluja;
  • sinun näyttönimesi;
  • sinun tunnistustietosi, tarkemmin sinun koko nimesi, syntymäpäivä, sukupuolii, maa, kansallisuus ja etninen omaperä. Pyydämme myös sinusta, lataamaan viralliset asiakirjat, kuten henkilökorttisi, passisi tai ajokorttisi, henkilöllisyyden tarkastamista varten;
  • sinun fyysiset ominaisuudet;
  • your sexual preference.

Kun tilisi on luotu, voit sinun tilin asetuksien kautta:

  • lisää mitä tahansa tietoja sinusta, ja myös sinun mieltymyksistä;
  • voit valita mitä olet halukas tehdä yksityisesiintymisessä;
  • lataa profiilikuvia ja muita videoita tai kuvia sinun Minun Sisältö-sivullesi.
  • provide your “My Story” content to the site.

Providing this information about you is optional, and you may choose so to increase your earnings by providing more Services. You can delete this data from your profile at any moment, which will not affect your use of the site. Nevertheless, for the content you provide to the site, which is subject to intellectual property protection, please read clause 6 of the Services Agreement.

Kun luot Studiotilin meidän verkkosivustollamme ja täytät profiilisi

Kun luot Studiotilin meidän verkkosivustollamme, vaadimme tärkeitä tietoja sinusta:

  • Sähköpostisi;
  • salasanasi;
  • sinun tunnistustietoja, toisin sanoen koko nimesi, syntymäpäiväsi, sukupuolesi, maasi, kansallisuutesi ja etninen alkuperäsi. Pyydämme myös että sinä annat tietoja ja lataat virallisen asiakirjan, kuten henilökorttisi, passisi tai ajokorttisi, henkilöllisyyden tarkistamisen vuoksi.

Kun tilisi on luotu, voit tilisi asetusten kautta lisätä tietoja sinusta, mukaanlukien ikäsi, fyysiset ominaisuudet, tai mieltymyksesi. Tämä on järkevää, jos olet itse Malli, joka haluaa tarjota palveluja verkkosivustolla.

Kun otat yhteyttä meidän Laskutus & Mallitukeen

Me keräämme kaiket tiedot jotka valitset jakaa meidän Laskutus & Mallituen kanssa, kuten:

  • henkilökohtainen sähköpostisi;
  • the Services, Members or other Models associated with your request;
  • your comments or opinions about a Member or another Model and your conversations with the Model Support.

Yleisempi, koun kommunikoit meidän kanssa millä tahansa toisella tavalla, keräämme mitkä tahansa tietoja jotka tarjoat meille.

Kun täytät maksusivun

When you complete the payout page to receive payment of your fees, we will collect the information that you enter on that page, that is to say:

  • sinun laskutusosoite;
  • riippuen siitä, mistä maksumenetelmää valitset (esimerkiksi pankkimaksu tai virtuaalista tiliä), sinun tilitietosi tai muu tunnistus tai maksutieto;
  • tunnistetiedot ja edunsaajan osoite, jos olet valinnut yhden.

Jos olet yritys, pyydämme sinua toimittamaan yrityksen toimitusjohtajan tai edustajan tunnistetiedot.

Please note that, if you choose to receive your money through a virtual account, we will not be responsible for the data you provide to this third party to create and manage your virtual account. Please check the privacy policy of the virtual account provider directly if you want to learn more.

If you wish to change your payout details, you can do so at any time by sending an email to payinfo@jasmin.com from the email address you used to register on the site and by providing us, at least, with the following documents:

  • Skannattu kopio sinun kuva-ID'stä;
  • Valokuvasi, jolla pidät henkilötodistustasi kasvojesi vieressä.

2.2. Henkilökohtaisia Tietoja jotka saamme kun navigoit tai tarjoat palveluja verkkosivustollamme

Keräämme tiettyjä tietoja sinusta kun navigoit verkkosivustossa, tarjoat live kamera esiintymisiä ja muita liittyviä palveluja verkkosivustollamme.

Konkreettisesti, tämä tarkoittaa että, kun selaat sivustossa, menet online-tilaan, tarjoat palveluja, tai teet mitä tahansa toimeenpiteitä verkkosivustollamme, keräämme tiettyjä tietoja sinusta.

Käyttötietoja

We collect information about your activity on our site and about how you interact with the features of the site. Precisely, we know:

  • sinun aktiviteettihistoriasi verkkosivustollamme;
  • aika, jonka vietät yksityischatissä;
  • what kind of special features you used on the site, for example, if you uploaded content on your “My Content” page or if you participated in a video contest.

We also collect information about how you communicate with Guests or registered Members, such as:

  • kommunikointisi ajat ja päivämäärät;
  • kommunikoinnin tyyppi (esimerkiksi, seinäviesti, yksityischatti).

Sisältötietoja

We collect any content you share on our site, such as pictures or videos you upload on your “My Content” page, text you publish, messages you send or receive in private chat or during live shows, and information about the content you create or provide. We also know what the number is and who the Members who watched your content are.

Lisäksi, tallennamme myös sinun live kamera esiintymiäsi rajoitetun ajan.

Lopuksi, keräämme kommunikointitietoja, kuten puhelinkeskusteluja, chatlokeja, tekstiviestejä, fakseja ja kirjeitä jota lähetät meille.

Ansiot

Based on your activity on our site and the amount paid by the Members to benefit from your Services, we calculate what your earnings are on a given period.

Voit päästä tulosi yksityiskohtiin tilisi asetuksissa maksu-osiossa.

Studiona, voit nähdä Mallien tienaamiset Studiotilisi alla. Tulotilastojen näyttäminen Malleille Studiotilin alla on valinnainen.

Lokitiedostot ja laitetiedot

We automatically collect log data and information from or about your computer, phone, or other device you use to access or navigate on our site. This includes:

  • IP-osoitteesi;
  • päivämäärä ja aika kun kirjauduit sisään;
  • sivut katseltu;
  • ominaisuudet, jotka käytät;
  • laite, ohjelmisto tai internet-selain jonka käytät;
  • Tietoja sinun tietokoneen käyttöjärjestelmästä, kuten applikaatioversio;
  • sinun kieliasetukset;
  • sinun kameraasetukset;
  • evästeihin tai muihin tekniikkoihin liittyvät tunnisteet jotka voivat yksilöllisesti tunnistaa sinun laitteesi tai selainta.

jos käytät mobiililaitetta, voidaan myös kerätä:

  • tiedot jotka tunnistavat mobiililaitteesi;
  • laitekohtaiset asetukset ja ominaisuudet;
  • sijainnin yksityiskohdat;
  • applikaatiokaatumiset ja muu järjestelmän toiminta.

Tietoja kerätty evästeillä ja muilla teknologialla

Kuten monet muut verkkosivustot ja applikaatiot, käytämme evästeitä ja muuta teknologiaa (kuten web-majakat, web-tallennus ja ainutlaatuiset mainontatunnisteet) keräämään tietoja sinun aktiviteetistä, selaimesta ja laitteesta.

Useimmat verkkoselaimet ovat asetettu hyväksymään evästeitä oletuksena. Jos haluat, voit yleensä poistaa tai hylätä selainevästeitä sinun selaimen tai laitteen asetuksissa. Huomioi kuitenkin, että evästeiden estäminen voi vaikuttaa sivustomme käyttämiseen. Jos haluat tietää lisää kuinka käytämme evästeitä ja sinun vaihtoehtosi, ole hyvä ja katso meidän Evästeiden Käytäntöä.

2.3. Yksityistietoja jotka saamme kolmannelta osapuolelta

We collect information that users of the site, such as Guests, Members or other Models provide about you in the course of chat conversation or conversation with our Billing and Model support Team.

Jos rekisteröintisi verkkosivustossamme on tehty erilliseltä organisaatiolta/henkilöltä, ja minkä kutsumme "Studio", huomaa että Studio voi antaa meille tietyt tai kaikki rekisteröintitiedot mainittu 2.1. Henkilötiedot jotka annat meille jotka tarvitsemme luodakseen tilin.

Keräämämme henkilökohtaiset tiedot voivat myös tulla sivuston kolmansilta osapuolilta, kuten kumppaneilta ja palveluntarjoajilta. Nämä kolmannet osapuolet auttavat meitä pitämään tietotarkkuuta ja tarjoamalla ja tehostamalla palveluja. Käsittelemme myös kumppanimainosverkostoja, jotka auttavat meitä edistämään verkkosivustojamme, mukaanlukien Jasmin ja Livejasmin. Esimerkiksi, voimme vastaanottaa tietoja sinun kokemuksestasi ja vuorovaikutuksestasi meidän kumppanimainosverkostojen kanssa.

Me hallinnoimme myös itse mainosverkostoa ja saamme tietoja kokemuksista ja vuorovaikutuksista mainoksissamme, jotka ovat julkaistu kolmannen osapuolen tai kumppanisivustoissa.

2.4. Henkilökohtaisia tietoja, jotka keräämme julkisesti saatavilta lähteiltä

We collect publically available information about you only when it is necessary to prevent fraud and illegal activities on our site (for example, when we witness child abuse cases, or pedophile activity, etc.), as well as to perform a general background check on you for KYC purposes in databases aggregating publicly available information.

Tämä tieto voi käsitellä julkisesti saatavia tietoja sinusta, jota jakaat sosiaalisessa mediassa, kuten Facebook, blogisi tai verkkosivustossasi, ja muut julkiset tiedot näkyvissä internetissä.

Tämä tieto on aina yhdistetty sivuston kautta kerättyihin tietoihimme tutkimuksen loppuun saatamiseksi ennen petosten ja laittoman toiminnan ilmoittamista viranomaisille. Emme koskaan käytä julkisesti saatavilla olevia tietoja mihinkään muuhun tarkoitukseen.

3. PROSESSOIMMEKO ARKALUONTAISIA HENKILÖKOHTAISIA TIETOJA?

Prosessoimme seuraavat arkaluontaiset tiedot Malleista:

Sinun seksuaalinen mieltymys ja tietoja sinun seksuaalisesta elämästä

Jasmin is an adult entertainment site and we are processing data about your sexual activity, and possibly about your sexual orientation, unless you registered under a non-adult category. When you register as a Model on our site or when your Studio registers you on the site, you or the Studio choose the category under which you wish to provide services. Due to the explicit meaning of each category name, it is possible that the chosen category reflects your sexual orientation and sexual life. In the course of your registration, we also ask you to provide us with your sexual preferences. We understand that this may not explicitly reflect information about your life outside of the site. It may only be a role you choose to play for the provision of the Services. However, to provide you with the highest level of data protection, we treat this information as sensitive.

Besides, given the nature of our site, and depending on what you decide to show to the Members, we may have explicit sexual content (uploaded content, stored live cam performances, or pictures) about you.

Tietoja jotka näyttää sinun rodullista tai etnistä alkuperää

When you register as a Model on our site or when your Studio registers you on the site, we ask you or the Studio to provide your ethnicity (for example, African American, Asian, Hispanic, etc…). Also, the category which is chosen and under which you wish to provide services (for example, Latin women, white girls, black) may also reflect your racial or ethnic origin. We understand that this data may not explicitly reflect information about your real origin outside of the site. It may only be a role you choose to play for the provision of the Services. However, to provide you with the highest level of data protection, we treat this information as sensitive.

mitkä ovat tärkeimmät seuraukset sinun arkaluontaisten tietojen käsittelyssä?

Data relating to your sexual life and your ethnicity are essential aspects of privacy, that you however decide to make public, under your screen name, when registering on our website for the purpose of provision of services. However, we are fully aware that any breach of security, which would allow a non-authorized third party to make a link between this data and your real identity, may considerably affect your privacy, including your family life, and possibly your reputation.

To prevent this from happening, we are maintaining very high IT security standards, and we are periodically proceeding with controls and assessments of our security measures, to guarantee a trustworthy environment.

Mitkä ovat Sinun Vaihtoehtosi?

We will always ask you to agree to the use of your sensitive data. If your Studio has made your registration and creation of an account, because we do not have a direct relationship with you at that time, your Studio shall be responsible for asking your consent for the use of your sensitive information beforehand.

Ole hyvä ja huomioi, että verkkosivustomme luonteen vuoksi, kieltäytyminen antamasta tai kumoamasta suostumustasi tietojen keräämiseen ja käsittelemiseen, tarkoittaa että et voi rekisteröityä Mallina tai kirjautua tilillesi.

4. Miksi Prosessoimme Sinun Henkilökohtaiset Tiedot?

Käytämme tiedot jotka keräämme, seuraaviin tarkoituksiin:

4.1. Avaa Malli/Studio-tilisi ja salli sinun tarjoamaan palveluja

First and foremost, we use the personal data you or your Studio give us at the creation of your account to open and administer your online account and allow you to do several activities on our site, notably to provide the Services as agreed upon the Services Agreement.

Whether you are a Studio or a Model, your account is also a way to exercise control over your personal data. In your account, you can manage your category under which you are providing services, your physical and personality characteristics, what you are willing to do in private, and other personal settings. You are in control of what you use to complete your profile and can choose the content you wish to share with us and with the Guests and Members.

We process this information to perform the contract that we have with you, precisely to allow you to provide the Services.

Jos et anna minini koskevia tietoja sinusta, seuraamus on, että emme voi luoda tiliäsi ja/tai antaa sinulle mahdollisuuden tarjota palvelujasi verkkosivustollamme.

4.2. Parantaa ja edistää palvelujamme

We use your personal data for statistical and analytical purposes. We place great emphasis on the improvement of our services and the enhancement of your experience.

For example, this helps us to generate statistical reports, such as the statistics on Studio and Model earnings per countries or categories.

We also process the personal data relating to your activity and income to provide you with feedback on your performance, for example regarding your broadcasting time and earnings. Please note that we display income statistics and a payout overview in the payout section of your account.

We also use your personal data for testing purposes, troubleshooting and improving the functionality and quality of our online entertainment services. Our main goal is to optimize our site and services to your needs, to make them easier and more enjoyable to use.

We have affiliate programs through which webmasters can help us to promote our sites, you can find them here. Depending on the tools the webmasters subscribed to, we may share certain of your data with them to promote your services and our sites. Please see “6. WHO WE SHARE YOUR DATA WITH?” for more information.

We use limited information to tailor our site for you. For example, when you visit and login on our site, we use your IP address to determine the country where you are from and display our webpages in your language, so if you visit or login on our site from the United States, our site will automatically display content in English.

Lopuksi, ole hyvä ja huomioi että mikä tahansa tieto jota teit julkiseksi meidän verkkosivustolla, voi näkyä hakuohjelmien tuloksissa.

Prosessoimme näitä tietoja, koska olemme oikeutetusti kiinnostuneita meidän verkkosivuston ja käyttäjien kokemusten kehittämisestä ja parantamisesta, sekä edistää sinun palveluja ja meidän sivustoa. Tämä on meidän molempien etujen mukaista.

4.3. Malli/Studio suhteen hallinta ja viestintä sinun kanssasi

We provide support service 24 hours a day, 7 days a week. Sharing your personal details with our Model support team allows us to respond to any question you might have about our services.

All your communications with our Model support Team and all information you provide in the course of such communications, including any review or opinion about a Member, Guest or another Model are collected and analyzed so that we may respond to your request. We can also ensure this way full compliance of all users of our site with our terms and conditions.

Finally, be aware that, when receiving a request or claim from you, our Model support Team can access all information you give to us and all information we collected about you within the course of your use of our site. We want to make sure that our Model support team has all the information needed to appropriately and immediately respond to your request, but also to be able to detect any fraudulent activity.

Please note that we may also communicate with you through emails or any other means, if appropriate, to inform you of certain changes regarding our site or of certain events, for example, when you successfully register on our site.

Organisoimme kilpailuja ajoittain ja käytämme sähköpostiosoitteesi kutsumaan sinua osallistumaan mainittuihin kilpailuihin.

The use of your personal information is necessary to perform the contract that you have with us, notably to deliver appropriate Model support services to you.

4.4. Maksu ja Kirjanpito

Käytämme tietojasi makua ja kirjanpitoa varten, ja käsitellä liiketoimia ja ylläpitää laillisesti vaadittuja yritystiedotuksia.

Käytämme myös tietojasi, tarvittaessa tutkimaan mahdolliset ongelmat pankkisi kanssa, kuten esimerkiksi, jos on mahdotonta käsitellä minkäänlaista pankkisiirtoa tililläsi.

Prosessoimme tämän tiedon, koska se on välttämätöntä sopimuksen mukaisen riittävän tehokkuuden saavuttamiseksi, kun olet rekisteröitynyt verkkosivullamme.

4.5. Varmistaa varma ja luotettava ympäristö

Koska haluamme luoda ja varmistaa turvallisen ympäristön, jossa voit rauhallisesti käyttää sivustoamme ja tarjota palveluja, käytämme henkilötietojasi havaitsemaan ja estämään petosta ja muun laittoman toiminnan verkkosivustollamme.

Käytämme myös tietojasi havaitsemaan valvontasääntöjen mahdolliset rikkomukset verkkosivustollamme, kuten selitetty Palvelusopimuksessa.

Lopuksi, käytämme sinun henkilökohtaisia tietoja turvallisuustarkoituksiin ja riskin arviointiin, kuten todentamaan sinut verkkosivustollamme, verifioida henkilöllisyytesi ja takaamaan että olet yli sinun maan ikärajan.

Prosessoimme tämän tiedon antaen meidän oikeudellisen kiinnostuksen varmistaakseen verkkosivustomme sääntöjen noudentaminen, väärinkäytöksen havainnoinnin ja estämisen, ja tieto, järjestelmä, verkko ja cyberturvallisuus.

4.6. Sending of messages and marketing e-mails

Tämä sallii sinua vastaanottamaan uutiskirjeitä ja sa saada tietoja työpajoista ja tapahtumista, jotka voivat auttaa sinua parantamaan palvelujasi tai kehittää toimintasi.

We will send you marketing emails, which could be tailored to your characteristics (such as your country).

We also use your e-mail address to send you invitations to participate in our surveys to understand your opinion about our business and/or brand or otherwise with the aim to improve our services.

The sending of messages and marketing emails is based on our legitimate interest.

Huomaa, että voit helposti peruuttaa suostumuksesi vastaanottaa tällaisia sähköposteja milloin tahansa, sinun "Suostumus-Asetuksissa". Jos peruutat suostumuksesi, tarkoittaa että saatat menettää mielenkiintoisia uutiskirjeitä, työpajoja ja tapahtumia, jotka olisivat voineet auttaa sinua kehittää aktiviteettisi.

We may pseudonymize your email address and use it to generate statistical results. Such statistics are in the form of aggregated data and not personal information (for example, number of Models per country who are registered on our site).

4.7. Personalization of our Guests and Members’ experience

The Guest and the Members have the option to have their homepage personalized based on their previous visit and/or activity on the site.

We are using a software, which is learning about the behavior of Guests and Members on our site (for example, when they are navigating on our site, viewing livestreams, looking at Models’ profiles or adding favorites to their lists) and able to predict the types of Models who could be of interest for them. They will thus see a homepage showing them first Models that could be of interest for them based on their last visit and previous activity.

For this purpose, we will use your profile information and filter your details based on Guests’ and Members’ activity, to be able to display your profile picture on the homepage of Guests or Members who could be interested in you.

We have a legitimate interest in using your information this way. Indeed, this helps to improve our Guests and Members’ experience, but also your Services provision. Indeed, this allows our Guests and Members to find you easily if they are interested in your characteristics. In short, it is necessary for us to do these things to make our site interesting and personal to our Guests and Members, and it is in both of our interests to do that.

4.8. Suostua mihinkä tahansa lailliseen vaatimukseen ja valvoa meidän juridiset oikeudet

Voimme luottaa oikeudelliseen velvoitteeseen käsitellä henkilökohtaista tietojasi, kuten kirjanpitotarkoituksiin, vastata toimivaltaisten viranomaisten pyyntöön tai perustaa, käyttää tai puolustaa oikeussuojaa.

Voidaan yhdistää sinun tietoja tietojen kanssa jotka ovat oikeudellisesti vastaanotettu muilta kolmannen osapuolen lähteistä ja käyttää niitä yllämainituille tarkoituksille.

5. Miten Suojaamme Sinun Henkilökohtaisia Tietoja?

Toteutamme vakavia toimenpiteitä, jotta voimme suojata henkilökohtaisia tietojasi mahdollisimman tehokkaasti luvattoman käytön, muuttamisen, paljastamisen tai poistamisen vastaan. Tietojasi suojataan aina meidän erittäin kehittyneillä turvallisuusjärjestelmillä.

We actively implement data loss prevention systems against leakage, theft and data breach to ensure that our site and the entire IT infrastructure related to it are updated against the latest network security vulnerabilities. We periodically test our IT systems and do sophisticated penetration tests. Our site incorporates the most advanced security technologies available to ensure maximum safety of its users and the safekeeping of their related information.

6. KENEN KANSSA JAKAAMME TIETOJASI?

Jakaamme tiettyjä osia sinun tiedoistasi seuraavien osapuolien kanssa:

6.1. With the Guests and/or Members

Please note that the data you use to complete your Model’s profile will be publicly visible to Guests and/or Members (such as your screen name, your category, physical characteristics, etc…).

You are in control of what you choose to put in your profile and you may also freely choose to share additional information about you, including text, uploaded pictures or videos, on your wall or “My Content” page.

Be assured that we will never publish any identification details about you, which would permit to find your real identity (for example, your name and family name, your address, your birthdate, your ID card info, etc…).

6.2. Webmasters participating in our affiliate programs

We have affiliate programs through which webmasters can help us to promote our sites, by using different tools. Please find them here.

Ole hyvä ja ole tietoinen siitä, että kun rekisteröit ja tarjoat palveluja meidän verkkosivustollamme, olet näkyvissä kaikissa meidän sivustoissa, mukaanlukien erityisesti livejasmin.com ja jasmin.com, mutta myös kaikissa meidän sidoksissa olevissa verkkosivustoissa jotka kutsumme "whitelabels", jos webmasteri joka toimittaa sidoksissa oleva sivusto, valitsee näyttämään sinun kategoriasi.

Yleisesti, emme jakaa mitään henkilökohtaisesta tiedostasi sidoksissa olevien sivustojen web-masterin kanssa, jotka ainoastaan näkevät tiedot, jotka teit julkiseksi ja on näkevissä vierailijoille ja jäsenille, ellei web-masteri tilaa tietyn mainostyökalun.

Tarjoamme webmasterille, joilla on whitelabel-sivusto tai kolmannen osapuolen sivusto mainosmateriaali, jota kutsutaan nimellä "Model Feed" jotta voivat edistää sinun toimintaa ja meidän. Jos he tilaavat tämän työkalun, jakaamme heidän kanssa snusta seuraavat tiedot, jotta voivat tehdä promootiasi ja meidän rakentamalla oman listaussivun:

  • Käyttäjänimi
  • Online-tila (ilmaischatti, yksityischatti, offline-tila)
  • Etnisyys
  • kategoria
  • Maa
  • Kielletty maa/maat
  • Suoralinkki sinun chathuoneeseen
  • Malliluokitus
  • Maksu per minuutti-hinta
  • Syötön laatu
  • Elämäkerta/ kiihottumisia/ ei kiihottumisia (saatavilla julkisella profiilisivulla)
  • Kielet
  • Halukkuus luettelo;
  • Sukupuoli
  • Ikä
  • Seksuaaliset mieltymykset
  • Fyysiset ominaisuudet

Ole hyvä ja huomioi että jos osoitit kiellettyjen maiden luettelon kautta, alueita joissa et halua näkyä, webmasterit ovat totta kai vastuullisia huomaamaan tätä luetteloa.

Tarjoamme myös webmastereille mahdollisuuden viitata Malleja ja saada viittaus-palkkioita. Koska heidän palkkionsa on verrannollinen ansioistasi, he voivat saada käsityksen siitä, mitä sinun ansiot ovat.

6.3. Yhtiömme ryhmän kokonaisuus

Jakaamme sinun henkilökohtaisia tietoja tiettyjen yhtiöiden kanssa meidän ryhmästa Luxemburgissa, Unkarissa ja USA:sta, kun he auttavat meitä tarjoamaan palveluja sinulle:

  • Jasmin IP S.à r.l., 44, Avenue John F. Kennedy, L-1855, Luxembourg, Grand Duchy of Luxembourg;
  • Docler Services S.à r.l., 44, Avenue John F. Kennedy, L-1855, Luxembourg, Grand Duchy of Luxembourg;
  • Docler IP S.à r.l., 44, Avenue John F. Kennedy, L-1855, Luxemburg, Grand Duchy of Luxembourg;
  • Docler SSC Kft, Expo tér 5-7, H-1101, Budapest, Unkari;
  • Jasmin IP S.à r.l. Hungary Branch, Expo tér 5-7, H-1101, Budapest, Hungary;
  • Docler Media LLC, 10811 Washington Blvd, Culver City, CA 90232, USA.

Ole hyvä ja huomioi että tietyt meidän serverit ovat USA:ssa ja Singaporessa. Ne sisältävät rajoitettuja tietoja sinusta ja auttavat meitä tarjoamaan hyvää lähetyksen laatua muualla maailmassa.

6.4. Palveluntarjoajat

Käytämme huolellisesti valitut ja luotetut kolmannen osapuolen tekijöitä, jotka toimivat palveluntarjoajina sivustollamme.

Takaamme että he ovat sidottuja sopimusvelvoitteilla prosessoimaan tietoja jotka jakaamme heidän kanssa meidän ohjeiden, tämän Tietosuojakäytännön ja kaikkien sovellettavien tietosuojalakien mukaisesti.

As we are constantly working on the development and enhancement of the technology to support our site, our third party service providers that are in use may regularly change. Such entities mainly belong to the following areas: (a) business intelligence and analytics; (b) customer care; (c) marketing and sales; (d) fraud prevention.

6.5. Maksutoimittajat ja rahoituslaitokset

Maksutarkoitukseen, voimme jakaa tiettyjä tietoja kolmannen osapuolen pankin tai maksuprosessorin kanssa.

Voit saada tämän osapuolen transaktio-sähkopostit, jotka vahvistavat maksun, mukaanlukien lähettäminen ja seurantakutsuja antamaan palautetta tälle osapuolelle.

We may furthermore share information with relevant financial institutions if we consider it strictly necessary for fraud detection and prevention purposes.

Jos jakaat tietoja suoraan kolmannen osapuolen tekijän kanssa, tämä Tietosuojakäytäntö ei koske kyseisiä tietoja.

6.6. Lainvalvontaviranomaiset ja valtion viranomaiset

Voimme myös jakaa tietoja lainvalvontavirastojen ja viranomaisten kanssa, jos tällainen paljastaminen on kohtuullisen tarpeellista voidaakseen (a) noudattaa oikeudellisia velvoitteitamme, (b) vastata petostentutkimusten ja väitetysti laittomien toimien pyyntöihin, (c) valvoa ja hallinnoida meidn Palvelusopimusta, ja/tai (d) suojella oikeuksiamme tai puolustaa itseämme vastaan minkäälaisia vaatimuksia.

6.7. Liiketoiminnan siirtoja

Lopuksi, huomioi myös että sinun tietosi voidaan siirtää toiselle meidän ryhmän kokonaisuudelle sisäisen uudellenjärjestelyn vuoksi tai muulle kolmannen osapuolen kokonaisuudelle myynnin, uudelleenjärjestelyn, fuusion ja/tai hankinta tai muu luovutus konserni- tai yritystasolla, tuloksena että osa (enemmän kuin 50%) liiketoiminnastamme (tai liittyvistä varoista) siirretään suoraan tai välillisesti kolmannen osapuolen hankkijalle, edellyttäen, että jälkimmäinen ja/tai toinen konserniyhtiö sisäisessä uudelleenjärjestelyssä toimii samassa tai samankaltaisessa liiketoiminnassa kuin meidän ja sitoutuu noudattamaan tätä Tietosuojakäytäntöä.

7. Miten Siirrämme Sinun Henkilökohtaisia Tietoja Euroopan Talousalueen Ulkopuolelle?

Kun olemme Luxemburgissa sijoitettu yhtiö, noudatamme EU:n Tietosuojasääntelyä yleisesti kutsuttu "GDPR" (Jos haluat oppia lisää voit katsoa: EU Sääntely 2016/679 luonnollisten henkilöiden suojelemisesta henkilötietojen käsittelyssä ja tällaisten tietojen vapaasta liikkuvuudesta, ja kumoava Direktiivi 95/46/EC), joka tarjoaa sinun henkilökohtaisten tietojen korkeatasoisen suojan.

Toimenpidekokonaisuuden aikan, jossa käytetään sivutuotannon hyödyntämissä ja palvelujen tarjoamista, sinun henkilökohtaisia tietoja voidaan siirtää Euroopan Talousalueen ("EEA") ulkopuolelle meidän yhteistyöyrityksille tai kolmannen osapuolen tietokäsittelijöille jotka ovat sijoitettu USA:ssa tai Aasiassa, tässä Tietosuojakäytänössä määriteltyihin tarkoituksiin.

Jos siirrämme sinun henkilökohtaisia tietoja EEA:n ulkopuolelle, pyrimme varmistamaan että henkilökohtaisia tietojesi käsittelyä koskevat oikeutesi ja vapaudet ovat asianmukaisesti suojattuja. Tähän tarkoitukseen, käytämme Euroopan Komission hyväksyttyjä Sopimusehtoja jotka voit löytää täältä.

8. Mitkä ovat Oikeutesi Koskien Henkilökohtaiset Tietosi?

We did our best to explain what your rights are and how you can exercise them. If, despite our below explanations, you are still unsure about the actions you can take or the conditions of exercise of your rights, do not worry, our Model support Team will provide you with all the assistance you need when exercising your rights. You may also contact us, at any time, before exercising any of your rights, and we will reply to your request as quickly as possible.

Please note that we created a specific interface called “Privacy Rights” in your account settings in order for you to be able to exercise certain of your rights easily.

Tukiryhmämme antaa sinulle tietoja toteutetuista toimeista yhden kuukauden sisällä sinun pyyntösi vastaanottamisen jälkeen. Vain erityisissä tapauksissa, kun kohtaamme monimutkaisia tai suuria määriä pyyntöjä, voidan pidentää tämän vastausjakson jopa 60 päivään.

Ole hyvä ja huomioi että oikeuksesi voi käyttää ilmaiseksi. Kuitenkin, perusteettomat tai liiallisia pyyntöjä, erityisesti niiden toistuvan luonteen vuoksi, johtaa maksun suorittamiseen.

8.1. Tiedonsiirto ja tietojen siirrettävyys

Sinulla on oikeus katsoa mitä henkilökohtaisia tietoja pidämme sinusta, pyytämällä kopion henkilökohtaisista tiedoista ilmaiseksi, "Data Download (Tiedostojen Lataaminen)"-osiosta sinun käyttötilissä.

Upon verification of your identity, your request will be sent to our Model support Team.

If we consider that your request is manifestly unfounded or excessive (for example, because you requested a copy of your data numerous times in a short period), we may refuse to act or charge a reasonable fee taking into account the administrative costs for providing you the information.

Tietyissä tapauksissa, voit myös olla oikeutettu pyytämään kopioita henkilökohtaisista tietoista, jotka olet antanut meille, strukturoidussa, taallisesti käytetyssä ja koneella luettavissa olevassa muodossa, ja/tai pyytää meitä lähettämää toiselle palveluntarjoajalle (missä teknisesti mahdollista). Tähän tarkoitukseen, voit lähettää sähköpostin privacy@jasmin.com.

8.2. Virheellisten ja puutteellisten tietojen korjaaminen

Sinulla on oikeus pyytää että korjaamme sinun henkilökohtaisten tietojen puutteita.

Tähän tarkoitukseen, voit lähettää sähköpostin privacy@jasmin.com.

8.3. Tietojen säilyttäminen ja poistaminen

We generally retain your personal information for as long as is necessary for the performance of the Services Agreement between you and us and to comply with our legal obligations.

If you no longer want us to use your information, you can request that we erase your personal information and close your account. In such case, please select “Forget my Data” in the “Privacy Rights” section of your account settings. Your request for the erasure of your personal data will be considered as a notice for termination of the Services Agreement.

Your request will be sent to our Model support Team who will contact you to learn more about your request. However, if you face any difficulties, please contact us at any time.

Ole hyvä ja huomioi että jos pyydät henkilökohtaisten tietojasi poistamisen:

Voimme säästää joitakin sinun henkilökohtaisia tietoja kuten tarvittu meidän oikeudelliseen liiketoimintaan, kuten väärinkäytöshavaitsemiseen ja estämiseen ja parantaaksemme suojaa. Esimerkiksi, jos suljemme tai keskeytämme tiliäsi väärinkäytöksestä tai laittomasta toiminnasta, voimme säästää joitakin sinun tietoja estääkseen sinua avaamaan uutta käyttötiliä jatkossa. Sellaiset tiedot pidetään myös käytettävissä oikeudenkäynnin aikana ja/tai tutkinnan aikana.

Voimme säästää ja käyttää sinun henkilökohtaisia tietoja siinä määrin kuin on tarpeen, vastaakseen meidän oikeudellisia vaatimuksia. Esimerkiksi, saatamme säästää joitakin sinun tietoja veroihin, oikeudelliseen raportointiin ja tilintarkastusvelvollisuuteen. Ole hyvä ja huomioi että Luxemburgin lainsäädännön mukaan, taloudelliset tiedot on säilytettävä 10 vuoden jakson aikana.

Some copies of your information (e.g., log records) may remain in our database but are disassociated from personal identifiers.

Jotta voimme suojella verkkosivustoamme ja henkilötietojasi vahingoista tai haitallisista häviämisestä ja tuhoamisesta, henkilötietojesi jäljellä olevia kopioita ei välttämättä poisteta varmuuskopiointijärjestelmistä rajoitetu ajan.

8.4. Oikeus vastustaa

We process your data for a variety of reasons as explained in “4. WHY DO WE PROCESS YOUR PERSONAL DATA?”. Applicable law may entitle you to require us not to process your personal information for certain specific purposes where such processing is based on legitimate interest. If you object to such processing we will stop processing your personal data for these purposes.

Tietyissä tilanteissa voimme joutua kieltämään sinun pyynnän suorittamisen. Tämä voi olla tapauksessa kun meillä on oikeutettu perusta jatkaa tällainen prosessointi tai jos meidän täytyy perustaa, käyttää tai puolustaa oikeustoimia.

Ole hyvä ja muista että vastustamalla tietojasi käyttöön voi poistaa käytöstä tilisi käytön.

Ole hyvä ja huomioi että voit, koska tahansa, pyytää meitä lopettamaan lähettämään sinulle markkinointisähköpostia valitsemalla pois vaihtoehdon sinun käyttötilin asetuksissa.

8.5. Oikeus rajoittaa käsittelyä

Sinulla on oikeus pyytää että pidämme sinun henkilökohtaisia tietoja "limbossa" siihen aikaan, kun muut haasteet ratkaistaan.

Precisely, you can ask us to put on hold the use of your data in 4 cases:

Jos kiistät sen, että henkilökohtaiset tiedot joita pidämme sinusta ovat tarkkoja: tässä tapauksessa, näihin tietoihin liittyvät käsittelytoimet ovat pidetty suljettuna tämän tarkistamisjakson aikana.

You have objected to a processing activity based on (a) legitimate interest(s): in this case, you can require the processing operation to be put on hold while we verify the grounds for processing.

Pidät, että prosessointi on lainvastainen mutta vastustat poistamista ja pyydät rajoitusta, sen sijaan.

We have no further need for the data, but you require it to establish, exercise or defend legal claims.

Despite your request, we may continue the processing of your personal data if we have to establish, exercise, or defend legal claims. We will notify you before lifting a restriction.

8.6. Oikeus vaatia valitusta valvontaviranomaisen kanssa

Jos katsotte, että henkilötietosi käsittely loukkaa GDPR:tä tai muuta sovellettavaa kansallista lainsäädäntöä, sinulla on oikeus laatia valituksen valituslautakunnalle, (erityisesti jäsenvaltiossa, jossa asut), työpaikka tai väitetyn GDPR:n rikkominen.

9. Muutokset Meidän Tietosuojakäytäntöön

Voimme joskus muokata tätä Tietosuojakäytäntöä vastaamaan muutoksia palveluihimme ja miten voimme käsitellä henkilötietojasi tai muutoksia sovellettavissa laeissa.

Jos teemme muutoksia joita harkitsemme tärkeäksi, ilmoitamme sinulle ilmoituksella kyseisellä sivustolla ja/tai otamme yhteyttä muulla tavalla, kuten sähköpostitse.

To the extent permitted by applicable law, such changes will be applicable from the time they are published on our site unless we specify a date of entry into force. Your continued use of our site from that day on will be subject to the new Privacy Policy.

10. Miten Ottaa Meihin Yhteyttä?

If you have any comments or questions about this privacy policy or generally about our privacy practices, please send an email to privacy@jasmin.com or via mail to the address indicated below, and we will get back to you quickly. We are always glad to talk about our privacy practices.

Duodecad IT Services Luxembourg S.à r.l.
44, Avenue John F. Kennedy
L-1855, Luxembourg
Grand Duchy of Luxembourg

Olemme myös iloisia tiedottamaan sinulle, että meillä on työntekijä omistautunut varmistamaan sinun yksityisyyttäsi, meidän Tietosuojavastaava. Voit taivoittaa meidän Tietosuojavastaavaa suoraan sähköpostitse: dpo@jasmin.com tai kirjeitse seuraavasta osoitteesta:

To the attention of the DPO
Duodecad IT Services Luxembourg S.à r.l.
44, Avenue John F. Kennedy
L-1855, Luxembourg
Grand Duchy of Luxembourg